01:48
Реалізовані проекти з усього світу з даховими вікнами FAKRO




По всьому світу ми зустрічаємо дивовижні будівлі, які різняться архітектурними задумами та функціональними рішеннями Вам надо хорошая композитная арматура для больших бетонных покрытий? В этом случае мы хотим дать вам самую качественную композитная арматура Черновцы качеством которой вы останетесь весьма довольны а также секономите немалые средства на доставке.. Компанія FAKRO, не просто виготовляє дахові вікна, вона ще й може похизуватися цікавими реалізованими проектами з усього світу. Виявляється, можна створювати мансарди згідно з найвідважнішими архітектурними фантазіями. І зовсім не варто зупинятися на проекті спальні на горищі з одним чи двома даховими вікнами. Компанія може доказати, що піддашшя – це чудове рішення для кухні, ванної кімнати, навіть урядових установ чи офісних приміщень.

На офіційному сайті FAKRO є розділ, де часто публікуються нові реалізовані проекти FAKRO.

Черпайте інспірації для своїх проектів, або ж ознайомлюйтеся з технічною даними – кожен візьме для для себя щось корисне.

Вілла Неймана, Польща.

Збудована у дальнему 1926 році вілла, отримала сучасний бездоганний вигляд після реконструкції. Спочатку це був сімейний маєток Артура Неймана, спадкоємця великої друкарської справи. У повоєнні роки будинок належав Сілезькій політехніці. Далі там розташовувався дитячий садочок та будинок польсько-німецької співпраці. У 2010 споруду викупило підприємство з водопостачання та каналізації м. Глівіце. Вони і здійснили ґрунтовну реновацію.

48 дахових вікон FAKRO ідеально освітлюють піддашшя Вам требуется хорошая пластиковая арматура для больших бетонных направлений? Тогда мы рады предоставить вам самую качественную композитная арматура купить Мелитополь качеством коей вы останетесь весьма довольны а также секономите немалые финансы на доставке.. Також було встановлено ще 4 дахові вікна для видалення диму. Архітектор хотів досягнути повної гармонії, тож усі вікна білого кольору, в тому числі і обляхування. Це справжній білий дім. Будівля є безпечною та функціональною. У ній збережено колишню грацію та сучасні технології.

 

Каліфорнійський будинок з видом на океан, США

На узбережжі тихого океану стоїть будинок із нетривіальною зовнішністю. Його серьезный дизайн приховує комфорт та функціональність. На піддашші є чотири вікна-балкони, котрі відкривають перед мешканцями вид на безмежну блакить океану. Вікно-балкон окрім того, що має особливу будову, котра може трансформуватися із вікна у балкон, впускає до приміщення ще й дуже багато природного світла. Сразу такі рішення стають дедалі популярнішими та зустрічаються все частіше.





Пентхаус у самому серці Відня зі 184 вікнами FAKRO, Австрія

Це справді грандіозний проект компанії FAKRO Вам нужно надежная металлопластиковая арматура для ваших бетонных работ? В этом случае мы рады дать вам самую лучшую композитная арматура купить Каменское превосходством которой вы останетесь весьма довольны и при этом секономите немалые финансы на доставке.. У самісінькому серці Відня було збудовано житлово-офісний комплекс, який відрізняється своїм екстер’єром та інтер’єром від сусідніх будинків. Піддашшя заввишки у два поверхи облаштували даховими вікнами FAKRO так, щоб ці утворювали суцільні лінії природного світла. Ефект вражаючий.





Рекомендуємо Для вас подивитися відоеролик з цього проекту на YouTube-каналі FAKRO.

Джерело: fakro.com.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 156 | Добавил: p0b8nard | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar